Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.3/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    8.2
  • Wyposażenie
    9.2
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.4

Pozostałe oceny

9.4
BEATRIS, 23-07-2011

Super dla rodzin z dziećmi

9.6
Kasia , 03-07-2012

super wakacje, wygodnie, czysto, miła właścicielka;) dla rodzin z dziećmi - idealnie! dla starszych i młodszych - również extra! POLECAMY Dolny Śląsk pozdrawia;)

9.6
ALA lubuskie, 18-05-2014

Polecam nie tylko w sezonie. Ośrodek czysty, położony w cichej okolicy, spacerkiem wszędzie blisko. Plac zabaw dla dzieci na widoku odpoczywających opiekunów. Pani właścicielka super miła. POLECAM

9.2
Dorota, 23-05-2014

Byłam z rodziną na majówce 2014 było super domki świetne, właściciele bardzo uprzejmi rozwiązujący szybko wszelkie niedogodności jedyny mankament to spora odległość od plaży ale na weekend majowy jak najbardziej polecam

10.0
Mateusz Olejnik, 16-06-2014

Świetne domki! Zadbane, wyposażone we wszystko co potrzebne, 10 minut od centrum i plaży. Spokojna i cicha okolica! Gorąco polecam zwłaszcza na wypady z rodziną czy znajomymi:)

10.0
Agnieszka kułaga , 17-06-2014

Witam polecam z czystym sumieniem bardzo czyste domki gospodyni bardzo fajna, położenie w cichej okolicy ok 10 min spacerkiem do morza i centrum ale dla nas był to duży pozytyw. Agnieszka z rodziną: -)

9.6
Małgorzata Moskal, 19-08-2014

Jeździmy z mężem i córką do Rewala jak i do Niechorza od 4 lat i nie zamierzamy na razie nic zmieniać, zawsze wszystko w jak najlepszym porządku, właściciele przesympatyczni, domki czyste, zadbane, polecamy. we wrześniu znów jedziemy

10.0
Agnieszka Koziol, 01-09-2014

Domki świetnie wyposażone i usytuowane. Ciche, spokojne miejsce. Polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi. Dużo przyjemności sprawia kawa o poranku na tarasach, a wieczory umilał nam czas plac do grilla. Dodam do tego, ze przemili gospodarze:)

7.8
Anna Pawłowska, 06-02-2015

Domki są mniejsze niż sugerują to zdjęcia, posesja mała, a do plaży 20 min trzeba iść minimum. Reszta ok, czysto, obsługa ok.

8.4
gosia, 06-04-2015

Byliśmy z rodziną w zeszłym roku (2014) w lipcu, w domkach jest czysto a właściciele zawsze na miejscu służą pomocą, jedyny minus to do plaży jest kawałek 20-25 min. Ogólnie polecam

7.8
KASIA k., 02-09-2015

Gorąco polecam, miejsce bardzo przyjemne, ciche, spokojne, do morza 20 min, polecam zabrać rowery, do sklepu około 20min rowerem 5min. Domek czysty, właścicielka bardzo sympatyczna. Jedyny minus to brak jakiegoś małego narożnika na dole i blokady na schody u góry, jeżeli chodzi o rodziny z małym dzieckiem.Telewizje wieczorem można pooglądać tylko przy stole na krzesełkach. Rzeczy, które warto zabrać płyn +gąbeczkę do mycia naczyń, papier toaletowy, ręczniki....Jedne z najlepszych wakacji na jakich byliśmy z rodziną. Na pewno wrócimy...Rewal, trzęsacz są piękne.

8.8
Karolina:), 19-06-2016

Gorąco polecam, czysto i miło:) Super zagospodarowany teren dla dzieci, mili właściciele:) Właśnie wróciliśmy z domków "U Zosi" i z pewnością jeszcze tam wrócimy:) Spacerkiem ok 20 min do morza i deptaku:) Polecam!:)

9.6
Dawid, 03-01-2017

Gorąco polecamy. Miejsce ciche i spokojne do centrum spacerkiem z 5 min. Domki zadbane czyste. Właściciele bardzo mili. Wakacje 2016.

9.6
Ola :) , 13-06-2017

Polecam!:) Ośrodek w miłym i cichym miejscu. Do centrum i morza spacerkiem około 10 minut. Czystość i obsługa też jest bardzo super. Na pewno tam wrócimy! Pozdrawiamy:)

9.6
Ola :) , 13-06-2017

Polecam!:) Ośrodek w miłym i cichym miejscu. Do centrum i morza spacerkiem około 10 minut. Czystość i obsługa też jest bardzo super. Na pewno tam wrócimy! Pozdrawiamy:)

9.8
Mateusz Glen , 27-08-2017

Bardzo polecam! Domek ładny, zadbany, położony w cichym i spokojnym miejscu, 7min spacerkiem do centrum Rewala, blisko Polo Market. Generalnie wszędzie blisko i wszystko pod nosem. Bardzo miła Pani właścicielka:) Warto wziąć ze sobą płyn do mycia naczyń, gąbke, ściereczki. Śniadania na werandzie, kolacje przy grillu - bardzo fajny klimat. Gorąco polecamy! Sierpień 2017

9.0
Karolina Musiał, 05-05-2018

Polecam! Śliczne, zadbane domki położone w spokojnym miejscu. Blisko do plaży i supermarketu polo. Przemiła właścicielka:) polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i grupy znajomych.

10.0
Łukasz, 04-06-2018

Bardzo fajne i czyste domki, przyjazne miejsce dla dzieci obok stadnina koni, blisko sklep POLO. Spacer do morza 15-20 min spokojnym krokiem. pokoje czyste. Atmofera naprawde super,. Polecam serdecznie to miejsce.

Pogoda

Pogoda Rewal na dziś: 16-07-2018

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 15 20 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 15 18 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 17 24 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 21 25 °C

Oferty Specjalne

Majówka

Ostatnie domki na Majówkę Rewal Domki "U Zosi"- 160 zł/dobaNiechorze Domki "U Wojtka" - 210 zł/dobaNowoczesne domki ul. Łokietka 3 Rewal - 230 zł/dobaOferta specjalna dotyczy pobytu min. 3 dni;...

więcej
Boże Ciało

Boże Ciało 31.05.-03.06. Ostatnie domki w obniżonej promocyjnej cenie:w nowoczesnych domkach przy ul. Łokietka 3 w Rewalu max. 6-8 osób.U Wojtka w Niechorzu max. 6-8 osób U Zosi w Rewalu max. 5...

więcej